Tagarbejde

Tag fat i Mr. Byg hvis du overvejer et nyt tag eller renovering af nuværende


Taget på huset har enormt stor betydning for husets fremtoning. Det spiller en stor rolle i forhold til det førstehåndsindtryk, man får af en bygning, og det er derfor hamrende vigtigt, at taget stråler og er smukt. Det kan typisk klares med tagrenovering.

Vi udfører langt de fleste opgaver inden for tagarbejde i vores nærområde omkring København, men har dog også mulighed for at udføre tagopgaver i byer, der ligger tæt på København. Vi kører både ud til private og erhverv – og tager gerne både store og små opgaver.

Mange års erfaring med renovering af tag

Er din boligs tag en smule slidt og forfaldent, vil vi hellere end gerne levere den kærlige, magiske hånd, der fikser dette tag og får det til at stråle igen.

Derudover er der en række andre praktiske fordele ved at få lagt nyt tag. For det første har det en positiv indflydelse på indeklimaet i en bygning, hvis taget er i god stand. Et godt tag bidrager til god isolering, hvilket kan være med til at nedsætte energiafgifterne. Derfor kan tagrenovering være en rigtig god investering.

Vores typiske opgaver

Vi har mange års erfaring med tagrenovering, tagreparation og tagdækning, hvorfor vi har alle de nødvendige kompetencer inden for faget. Derfor kan vi løse alle opgaver inden for tagarbejde, f.eks. både i forbindelse med renovering og nybyggeri. 

Vi udfører både tagrenovering, lægning af nyt tag og komplet tagudskiftning. Uanset hvilken tagopgave, du skal have udført, garanterer vi, at arbejdet udføres til perfektion. Herunder arbejder vi både med tegltag, tagsten og tagplader.

 

​Hvad koster et nyt tag? Kontakt os få et uforpligtende tilbud

Står du og mangler kompetent arbejdskraft til at reparere eller lægge taget på din bolig, så er vi et rigtig godt bud – uanset om det er en tagrenovering eller tagudskiftning. Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

​Kontakt os og få et godt tilbud

Trænger hele dit hus, eller blot dele af huset, til en kærlig hånd? Vi kan tilbyde en komplet ombygning af hus eller blot renovering af dele af boligen.

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 41 42 42 62 til en uforpligtende snak omkring projektet. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på kontakt@mr-byg.dk.

Få et uforpligtende tilbud af Mr. Byg