Vi monterer vinduer for private og erhverv i København og omegn

Professionel montering af nye vinduer i København og omegn

Skal du have monteret nye vinduer? Vi står klar til at hjælpe dig med opgaven i København, Valby samt Rødovne og omegn. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser, hvor du er helt sikker på et arbejde der bliver udført til perfektion og med et resultat der lever op til dine forventninger. 

Udskiftning eller montering af nye vinduer 

Hvad end du har brug for hjælp til udskiftning af dine gamle vinduer eller står med et nybyggeri der har brug for montering af ruder, så hjælper vi dig med at udføre opgaven. Vi sætter en ære i at udføre arbejdet til perfektion, med sans for alle de små detaljer. Dette sikrer at du kan stå tilbage med et færdigt resultat der lever op til dine forventninger og som overholder alle forskrifter, så det holder i mange år frem.

Stor erfaring med montering af vinduer 

Vi har mange års erfaring med tømrer og snedkerarbejdet og kan derfor også være dig behjælpelig med at udskifte eller montere nye vinduer i din bolig. Vi står til rådighed med råd og vejledning omkring de rette valg til nye vinduer, hvis du skulle være i tvivl om hvad der er det rigtige valg i dit tilfælde. Ved at vælge professionel hjælp til at udføre arbejdet, er du helt sikker på at arbejdet bliver udført efter det gamle håndværk og ingen opgaver er her hverken for store eller for små. 

Din lokale vinduesmontør 

Når du vælger os til montering af vinduer i København og omegn får du en lokal aktør, der først og fremmest kender dit nærområde, men som samtidig også kan stå klar til at hjælpe dig i en fart. Vi er altid lige i området og kan være på pletten, uden at du skal vente lange tider på at få monteret dine nye vinduer i boligen. Vi kan også hurtigt komme forbi for at kigge på boligen, for at se hvad der skal til for montering af vinduer i dit tilfælde og eventuelt vejlede dig i vigtigheden af udskiftningen lige nu og her, eller en snak om det er en opgave der kan vente til et senere tidspunkt. 

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud 

Hvis du har brug for hjælp til montering af nye vinduer i København og omegn, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi står klar med at finde den helt rette løsning i dialog med hvad du måtte have af ønsker, så du hurtigst muligt står tilbage med et resultat der i den grad lever op til dine forventninger. Hos os kan du være helt sikker på, at du får et hold ar professionelle medarbejdere der overholder enhver aftale til punkt og prikke. 

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 41 42 42 62 til en uforpligtende snak omkring projektet. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på kontakt@mr-byg.dk.

Få et uforpligtende tilbud af Mr. Byg