Vi giver dig professionel hjælp til en ny terrasse i København og omegn

Vi opfører terrasser til private og erhvervskunder i København og omegn

Aftensol og god udsig, er det hvad du går og drømmer om? Så har du måske overvejet at få lƒavet en terrasse. Og i så fald er du landet det rette sted! Vi udfører nye terrasser i København, Valby samt Rødovre og omegn med stor perfektion og vi hjælper dig med rådgivning omkring alle de nødvendige tilladelser fra kommunen til opførelsen. 

Kontakt os i dag hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at lave en ny terrasse, så du kan udnytte dine kvadratmeter på boligen optimalt. 

Derfor skal du overveje en terrasse

En terrasse giver dig muligheden for at udnytte enhver kvadratmeter på boligen, samtidig med at du opnår en fantastisk udsigt med aftensol på et helt andet plan end hvis du sad nede på græsplænen. Her er der så heller ikke den samme vedligeholdelse i form af havearbejde, så alt du skal gøre er egentlig bare at hive havestolene frem og nyde tilværelsen. Samtidig vil din bolig stige i værdi ved bebyggelsen af en terrasse, i gennemsnit omkring 7%, hvilket også er værd at tage med. 

Vi hjælper dig med råd og vejledning 

Går du med drømmen om en ny terrasse men kan ikke helt finde ud af hvordan den skal se ud og hvilke materialer du skal bruge? Vi hjælper dig med råd og vejledning til dine nye terrasse, så du får et resultat som du kan være glad for i mange år frem i tiden. For der er nemlig både fordele og ulemper ved de forskellige løsninger og her har vi erfaringen og ekspertisen der kan være behjælpelig til at give dig overblikket over hvilke valg der er de rette for dig. 

Vi er din tagekspert til opførelsen af terrasser 

Vi har gode erfaringer med arbejdet indenfor tømrer og snedker faget og ved derfor også hvordan man skal udføre en terrasse efter alle forskrifterne. Vi sætter en ære i det gode gamle håndværk, hvor der er sans for alle de små detaljer, der alt i alt er med til at gøre den helt store forskel. Vores erfaringer gør, at vi sammen med dig kan finde den rette løsning og udføre en konstruktion på dit tag der vil holde i mange år frem i tiden.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud 

Går du med tankerne om at skulle have en ny terrasse på taget i København eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Lad os tage en snak om dine ønsker og drømme, så vi sammen kan finde den rette løsning og en konkurrencedygtig pris. Her kan du være helt sikker på et resultat der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og som giver dig et resultat der lever op til alle dine forventninger til en ny terrasse hvor du straks kan nyde mange timers afslapning og fornøjelse. 

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 41 42 42 62 til en uforpligtende snak omkring projektet. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på kontakt@mr-byg.dk.

Få et uforpligtende tilbud af Mr. Byg